Älskar du tennis?

Det finns flera anledningar till varför tennis anses vara ett av de bästa alternativen för dig som vill vara hälsosam, både fysiskt och mentalt.

Bara tre timmars tennis per vecka är tillräckligt för att minska risken för många sjukdomar. Den bidrar till att förbättra ditt självförtroende och är en fantastisk källa till energi och positivitet. Det kan också bli en livsstil. Oavsett vilken av dessa anledningar som är viktigast för dig – Mandala hjälper dig.

Flexibilitet är nyckeln till varför vi är det rätta valet.

Om du är amatör som spelar tennis för att det är roligt, men som på grund av brist på tid inte har möjlighet att träna så mycket du vill på en lokal klubb – då är jag lösningen. Med mig kan du träna på morgonen, sent på kvällen eller när det är mest bekvämt för dig. Om du är amatör som spelar i en klubb, men är osäker på dina färdigheter, kan jag erbjuda dig exakt det du behöver. Mandala erbjuder generell träning av alla färdigheter eller specifik träning för att slipa på särskilda färdigheter, på individuell basis eller i grupp om två.

Du behöver inte vara bra på tennis för att ha roligt, även om det alltid är roligare när du kan se resultatet av dina ansträngningar. När du faktiskt kan tävla, även om det bara är mot dina vänner eller mot dig själv. I så fall behöver du slipa på dina färdigheter, utan någon annan där – bara du och din lärare. Jag kan erbjuda detta.

Ta en titt på mitt erbjudande om tennis program för vuxna i Malmö.

Träningsprogram

Jag har använt min erfarenhet för att utveckla tennislektioner för vuxna, som har liten eller ingen erfarenhet av tennis. Målet är att lära dig grunderna i tennis, visa dig hur roligt tennis är och, som titeln säger, se till att du får röra på dig.

Klicka på knappen här under för att sätta igång.

Teknik/taktikprogram

Det finns tre områden varje tennisspelare behöver arbeta på för att nå sin fulla potential – kondition, teknik och taktik. Med mitt teknik/taktikprogram kan du göra allt på samma gång.

Jag erbjuder två typer av lektionspaket för vuxna tennisspelare, som vill förbättra sina färdigheter. Både 6- och 10-lektionspaket erbjuder en väl avvägd blandning av teknikövningar och grunderna i taktik, för att ge dig kunskap hur du kan minska antalet misstag och överlista din motståndare. Min flexibla approach gör det lätt för oss att gå tillbaka till någon aspekt som du vill arbeta mer med, eller helt enkelt fokusera på en viss färdighet.

Klicka på knappen nedan för mer information.