Är tennis din passion?

Slipar du på dina färdigheter, men upplever att det fortfarande saknas något? Kanske är det dags att ta en titt på ditt spel från ett nytt perspektiv?

Beskriver detta dig?

  • Jag är en ung tennisspelare mellan 8 och 18 år.
  • Jag deltar i turneringar. Jag är ambitiös och talangfull, men det finns fortfarande en del saker jag behöver arbeta på.
  • Träningen på min klubb fungerar bra, men jag behöver mer avskildhet och fokus för att slipa på vissa delar av mitt spel.

Om du vet vilka färdigheter du behöver arbeta på mest, då är detta första steget mot att bli ett äkta proffs! Det krävs en självsäker och motiverad spelare för att räkna ut dessa saker på egen hand och att kunna uttrycka detta. Jag tror på samarbete med mina elever. Jag vill hjälpa dig att förbättra varje aspekt av ditt spel och ge dig det självförtroende du behöver för att lyckas i längden.

Jag erbjuder tennislektioner till unga elever som redan har lärt sig att spela i en klubb. Det kan vara en hel kurs eller bara ett komplement till din regelbundna träning. Mitt flexibla program gör det möjligt för oss att träffas regelbundet eller bara för en kort tid, för att träna mer intensivt på några aspekter av ditt spel. Jag erbjuder generell träning av alla färdigheter eller fokus på att finslipa någon eller några särskilda färdigheter du vill förbättra. Jag hjälper dig att planera och sätta mål och lär dig vikten av engagemang i det du gör. Genom mitt nätverk av kontakter kan jag också hjälpa dig att delta i internationella turneringar.

Ta en titt på mitt erbjudande om tennisprogram för juniorer i Malmö.

Teknikprogram

Mitt erbjudande inkluderar grundlig och flexibel teknikträning. Klicka på knappen här under för att köpa 4, 6 eller 10 teknikklasser. Använd lektionerna för att antingen fullända specifika färdigheter du önskar bli bättre på, eller följa min plan med generell träning av alla aspekter inom tennisteknik.

Det är så mycket mer än att bara svinga ett rack. Man måste förstå mekanismerna som gör slaget effektivt. En bra coach tänker framåt och utbildar med rätt grundteknik redan från början, för att hjälpa eleven att utveckla sin egen individuella spelstil. En spelstil som lyfter fram hans/hennes bästa egenskaper och förhindrar motståndaren att utnyttja svagheterna. En bra coach lär också studenten att anpassa valet av teknik för olika situationer på tennisbanan. Allt detta ingår i min strategi. 

Mitt teknikprogram skapar en spelare och förbättrar en spelare. Det första steget för att dra nytta av programmen är helt enkelt att acceptera att man inte kan bli en utmärkt spelare, utan utmärkt teknik.

Taktikprogram

För en tävlande junior, är taktisk skicklighet inte bara en stor fördel. Det är ett måste. Den gör att konditions- och teknikträningen lönar sig. Den ger dig intelligensen att till fullo dra nytta av allt arbete.

Jag erbjuder två paket med intensiv taktisk träning. I 6-lektionspaketet ingår 2 lektioner med procenttennis, en extremt produktiv metod där du lär dig konsekvens och logik på banan, och 4 lektioner där du bygger upp din egen individuella spelstil. I 10-lektionspaketet ingår 2 lektioner procenttennis och 8 lektioner för att bygga den individuella spelstilen, samt en skriftlig analys av elevens utveckling och professionell rådgivning för att hjälpa sätta upp mål för framtiden.

Jag lär dig hur du använder din styrka på det mest effektiva sättet, och samtidigt utnyttjar motståndarens svagheter. Jag tar med alla dina egenskaper, inklusive fysiologi, teknik och mentalitet, i beräkningen för att hjälpa dig att utveckla den mest effektiva individuella stilen. Jag beväpnar dig med kunskap som hjälper dig att fullända dina färdigheter på en daglig basis.