Mandala Tennis Camps

Ett av de viktigaste attributen för varje tenniselev/idrottare är självförtroende. Tanken bakom våra tennisläger utomlands är att öka detta självförtroende, genom att ge unga spelare möjlighet att möta internationella spelare.

Vi erbjuder professionella och spännande läger för våra skandinaviska studenter i södra Polen och norra Tjeckien samt läger i Sverige för polska och tjeckiska spelare. Lägren är avsedda för spelare mellan 10 och 18 år och som regelbundet deltar i klubbaktiviteter och turneringar.

The Mandala Camp program

Schemat för varje läger förbereds av specialister för att erbjuda unga spelare den mest effektiva träningen, 4 timmars tennisspel och 1 timmes fysisk träning varje dag. Våra lektioner är inriktade på taktiska moment och med betoning på effektiv rörelse runt tennisbanan. Tekniska och mentala aspekter i spelet ingår också. Att delta i våra tennisläger ger också en chans att delta i en lokal eller ITF turnering. Tennisutmaningarna kompletteras med turistmöjligheter.

Utmana dig själv och prova nya saker. Våra läger är ett bra sätt att följa denna visdom. Öka din kompetens och ditt självförtroende genom att träffa internationella spelare. Upplev och kom tillbaka starkare – inte bara som tennisspelare.